Ленена подложка за ламиниран паркет RosEcoMat

В света на строителството и декорацията непрекъснато се появяват нови материали, които обещават да бъдат по-екологични, енергийно ефективни и издръжливи. Един от тези материали е ленът. Подложката от лен е естествен материал, получен от ленени влакна и има редица предимства, които я правят идеален избор за използване в строителството и декорацията. Нека да разгледаме основните плюсове на използването на ленена подложка и да разберем защо става все по-популярна сред строителите и интериорните дизайнери.

>> Виж цената на топлоизолация RosEcoMat тук 
 

>> Виж технически решения тук


  • Информация за продукта

1. Екологичност: ленената подложка е изработена от естествени материали - лен, което я прави екологично чист и природосъобразен материал. За разлика от синтетичните материали, ленената подложка не съдържа вредни химикали и не отделя вредни изпарения, което ви позволява да създадете здравословен и безопасен вътрешен климат.

2. Уникални топлоизолационни свойства: Благодарение на микрообработката на ленените влакна, ленената подложка има отлични топлоизолационни свойства. Той е в състояние да улавя топлината през зимата и да поддържа прохлада през лятото, като намалява разходите за отопление и климатизация.

3. Увеличете звукоизолацията: Ленената подложка също има добра звукоизолация, което може да намали нивото на шума, проникващ отвън или предаван между стаите. Това е особено важно за жилищни и търговски помещения, където е необходимо да се създадат удобни условия за живот или работа.

Подобрена акустика: Благодарение на структурата и способността си да абсорбира звукови вълни, ленената подложка спомага за подобряване на акустиката в помещението. Това важи особено за помещенията, в които се провеждат музикални представления, презентации или конференции.

4. Устойчивост на плесен и гниене: Ленената подложка е естествено устойчива на плесен и гниене, което я прави идеална за използване във влажни зони като бани и кухни.

Използването на ленена подложка в строителството осигурява редица предимства, вариращи от екологичност до подобрена акустика. Изборът на този естествен материал ви позволява да създадете уютен, удобен и безопасен вътрешен климат във всяко помещение.

 

Параметры

Характеристика

Ленена подложка РосЕкоМат 

Дължина, мм

1200

Широчина, мм

600

Дебелина, мм

5/10

Панели в опаковка, бр

12/6

Обем на опаковка, м3

0,0432

Площ на опаковка, м2

7,92/3,96

Обемна плътност, кг/м3

200

Топлопроводимост, Вт/мК

0,036

Топлинен капацитет, Дж/кг К

1600-1650

Клас за пожарна безопасност

Г-4

 

Наименование на материала

Стандартна
Цена


400 м2

От
1000 м2

Ленена подложка за ламиниран паркет RosEcoMat 5мм

14 лв. 

13,3 лв.

12,6 лв.

Ленена подложка за ламиниран паркет RosEcoMat 10мм

19 лв. 

18,05 лв.

17,1 лв.

Всички цени са посочени на м2, в лева с ДДС