Ленена топлоизолационна лента RosEcoMat

Лентова топлоизолация  е материал, който се появи на пазар сравнително наскоро, но вече успя да спечели популярност поради ненадминатите си характеристики. Днес търговска марка RosEcoMat  се занимава с производството и продажбата на лентова изолация, като предлага висококачествени продукти на достъпни цени. Производството на този вид изолация става  чрез термично свързване  и пробождане с игли, което прави конструкцията на изолацията възможно най-бърза за монтаж, и изолацията става хипоалергична, ветроупорна и не  натрупва влага.

 

>> Виж цената на топлоизолация за дървени къщи  

>> Виж технически решения тук


  • Информация за продукта
  • Спецификация на продукта

Ако искате да купите висококачествена вътрешна  изолация за дървени къщи, тогава RosEcoMat има в своята гама голям брой варианти от лен, коноп, юта и вълна.

Ленена топлоизолационна уплътнителна лента. Чудесен вариант за профилиран дървен материал за изолиране на баня.
Топлоизолация от лен. Този вид изолация е наистина  «дишаща», поради факта, че бързо отделя и абсорбира влага. Ленена топлоизолация е хипоалергенна, устойчива на плесени и мухъл. Освен това, ленена междинна изолация не изисква допълнителна вентиляция.
Ленена изолация за дървени трупове е перфектно решение за жилищно строителство. Съставът на тази изолация включва 100% лен. Ленена изолация е много популярна и се използва при строителството на дървени къщи и бани поради екологичната чистота и безопасност за човешкото здраве. Ако говорим за физическите и техническите характеристики на изолация, можем да кажем, че тя превъзхожда  всички други естествени влакна.
Това е лентова изолация, с дебелина 5, 10 или 15 мм, с хомогенна и гъста структура. Използвайки този тип изолация, стените ще станат устойчиви на влага и вятър, ще имат и идеални шевове, така че няма да има нужда от покритие.  Ако направим сравнение на юта и ленени влакна, първият вариант е много по-лесен за простиранее, поради еднаква дебелина.

Днес да купите лентова изолация за дървени стени от RosEcoMat означава да се осигури изграждането на дървени къщи и бани с качествен материал с отлична защита срещу издухване, чийто експлоатационен живот е повече от 100 години.

1 ролка 15м х 0,1м, дебелина 7мм 

Цената на 1 линеен метър е 1,2 лв. с ДДС