За нас

За нас

За нас

РосЕкоМат - производител на екологични материали за строителството.

Топлоизолация на жилищни и търговски помещения в съвременния свят се радва на голяма популярност. Пазара на строителни материали предлага огромно разнообразие на различни изолации за стени, покриви и подове. Затова при избора на плочки за топлоизолация трябва да се подхожда с голяма отговорност. Необходимо е да се обърне внимание не само на параметрите, но също така и от състава на изолацията. Днес за най-добри материали се считат тези от натурални съставки, защото съчетават защитна функция и екологична чистота. Това са материалите, представени под търговската марка на RosEcoMat.

Изолации за дом - производител вносител

Производство на екологично чиста изолация

За производството на топлоизолация се използват само естественни суровини. Заводът е оборудван със съвременни високи технологии, които дават възможност за производство на големи обеми качественна продукция. Цялата технология за производство на екологични топлоизолации  е била разработена и патентована от учени.

 

Избирайки топлоизолация RosEcoMat, Вие  ставате собственик на висококачествен продукт, който притежава  без брой предимства:

  • Экологича чистота. Поради своите уникални характеристики, топлоизолация RosEcoMat  се препоръчва за използване в медицински и детски учреждения.
  • Устойчивост на външни фактори, а също така на растеж на плесени и мухъл.
  • Утойчивост на гризачи.
  • Дълъг експлоатационен живот.
  • Отсъствието на формалдехид и фенол.
  • Отлична шумоизолация и ниска топлопроводимост
  • Отлична хигроскопичност и пропускливост на парите

Ние непрекъснато работим за подобряване на качеството на продукти, както и за разширяване на гамата на продукти. RosEcoMat е производител, на който имат доверие  големи строителни фирми и частни клиенти. Компанията ни цени всеки клиент, затова получавате гаранция за качество на нашите продукти и най-благоприятните условия за сътрудничество

Нашата компания доставя продукцията RosEcoMat в цялата България и страните на Евросъюза.

RosEcoMat EOOD участва в индустриалното изложение в гр. Пловдив от 14-17 септември

Вход към павилион 6, където се намираше нашият щанд.