РосЕкоМат Крафт Стим Бариер

Екологически чиста пароизолационна четирислойна мембрана въз основа на крафтова хартия за защита на изолацията в частно жилищно строителство.

>> Виж цената топлоизолация от RosEcoMat  

>> Виж технически решения тук


  • Информация за продукта

«РосЕкоМат Крафт Стим Бариер» е екологично чиста пароизолационна мембрана за защита на изолацията, състояща се от: полиетиленово фолио, два слоя крафт хартия и армирана мрежа отвътре. Благодарение на структурата си, тя е лесен за монтаж и има висока издръжливост на разкъсване.

 

Мембраната е идеална за използване в екостроителството в хоризонтални и вертикални повърхности на рамкови къщи и дървени къщи (при издухване на ековата или за защита на естествена изолация от лен). Въпреки способността на материала да "диша", той има отлична устойчивост на водни пари и не позволява проникване на влагата. «РосЕкоМат Крафт Стим Бариер» също така може да се използва и в комбинация с други довършителни материали в помещения с висока влажност, при условие че останалата част от покритието е устойчива на вода и пара.

Монтажът се извършва с припокриване от 15-20 см. Фугите се залепват с лепяща лента, допълнително е възможно укрепване със скоби на всеки 40 см.

Материал Многослойна хартия, армирана с ПП-нишка, полиетилен
Плътност, г/м2 200
Дебелина, мм 0.28
Издръжливост на разкъсване надлъжно/ напречно (Н/50 мм) 850/400
Паропропускливост, Sd, m 1,5-3
Огнеупорност (DIN 4102) B3
Широчина, см 120
Дължина, погонен метър 50
Площ, м2 60

 

Наименование на материала

Стандартна цена
 

РосЕкоМат Крафт Стим Бариер

234 лв.

Цена за една ролка