РосЭкоМат за сауна и баня

РосЭкоМат за сауна и баня

2022-04-28 22:34:03

Препоръчва се за топлоизолация на подове, стени, тавани на парни бани, сауни. Трудно запалим, самозагасващ се. Не се страхува от преовлажняване.Предимствата на изолацията от морска трева са повече от очевидни:


1.Грижа. Поради високия процент на сорбционна влага се гарантира поддържането на най-приемливата влажност в помещението. Този момент е много важен за хората, които са разположени на такива заболявания като: пневмония, бронхит, туберкулоза и астма. Морската трева съдържа голямо количество йод, което допринася за насищането на въздуха в помещението, което има благоприятен ефект върху щитовидната жлеза.

2.Трайност. По своята химическа структура изолацията РосЭкоМат има сходство с химичния състав на дървесината. Но ако направите паралели между изолацията на морския бряг и дървесината, тогава първият вариант има значителни предимства, най-важното от които е устойчивостта на гниене и различни гъбички.

3.Стабилност. Камка не се унищожава от насекоми и гризачи. Поради високото съдържание на калциеви соли се създават условия, неприемливи за жизнената дейност на тези паразити.

4.Не горимост. Изолацията от морския бряг може да бъде класифицирана като "запалими труднозапалими материали". Освен това, когато водораслите тлеят, те не отделят никакви опасни вещества за човешкото здраве.

5.Наличието на изолация на морския бряг, цената на която не е висока и заедно с нейните предимства, прави РосЭкоМат най-приемливият и изгоден вариант.