Фибролитни панели - плоскости

 

Днес във всички сфери на човешкия живот се обръща сериозно внимание към проблемите на безопасността на околната среда. Строителството не е изключение. Ето защо Фибролитни панели(ФП) стават все по-популярни. Те са иновативен строителен материал, съчетаващ уникални характеристики, екологосъобразност и ниска цена.

Екологичните Фибролтни плочина 60% са изработени от дървесна вата,на 39.8% от  Портланд цимент и 0.2% разтвор на натриев силикат (течно стъкло). По този начин материалът е идентичен с дървото, но има по-силна и по-еластична структура.

 

Фибролитни панели имат уникални свойства:
 


Приложение на Фибролитни панели :

 

  • Външни и вътрешни стени

  • Под

  • Покрив

  • Тавани

  • Подове

  • Акустични материали

 

Панелите са лесни  за обработка и инсталиране. Имат отлична адхезия към циментови разтвори. За тях са приемливи всички видове традиционни и модерни облицовки, което позволява реализирането на различни проектни и дизайнерски решения за ремонт и строителство.

 

Физико-механичните свойства на панели

 

Свойства

ФП600

ФП1050

Плътност кг/м3

600

1050

Дебелина, мм

14, 25, 35, 50

10, 12, 18, 22

Влажност, % не повече от

15

12

Експанзия за 24 ч, % не повече от

5

4

Абсорбция на вода за 24 ч, не повече от

40

40

Модул на еластичност, Мпа, не по-малко от

550

2000

Устойчивост на огъване ,Мпа, не по-малко от

2,3

12

Устойчивост на компресия, Мпa, не по - малко от

2

15

Коефициент на топлопроводимост, W / (m * K)

0,095

0,17

Изчислен коефициент на пропускливост на парите, mg / (m * h * Pa)

0,08

0,03


>> Виж цената на Фибролитни панели 


>> Виж технически решения тук

>> Виж тук презентация на продукта

 


  • Информация за продукта

 

Изолация

Фибролитни панели за външни стени

Фибролитни панели с плътност 1050 кг/м3. ФП се исползват в най-важните конструктивни решения и концепции за проектиране. ФП с плътност 1050 кг/м3 е много здрав материал, подходящ за външна облицовка на стени, също така може да се използва за вътрешни стени и преградни стени, както и за изграждане на груби подове и твърди покриви.

Екологичната безопасност, повишената пожароустойчивост, уникалните звукоизолационни свойства и увеличената структурна здравина позволяват фибролитните панели да подменят успешно други материали вид панели: LSU, OSB3, DSP, шперплат.

 

 

 

 

 Фибролитни панели за вътрешни стени

Плътността им е 600 кг/м3. Това е универсален материал вид панели, който се използва широко в различни структурни елементи на сградите. Фибролитни панели с плътност 600кг.м3 е лек и издръжлив строителен материал за облицовка и дизайн на помещения за различни цели.

Екологичната и пожарната безопасностт структурната здравина заедно с уникалните звукоизолиращи свойства, както и "дизайнерската" текстура правятФП идеални за строителство и облицовка на обществени институции с повишени изисквания за пожарна и екологична безопасност, включително такива съоръжения като спортни зали, образователни центрове, училища, детски градини, ресторанти, клубове, кина и т.н. и т.н. ФП на тази плътност се използват като покриващ материал за стени на рамкови сгради.

ФП може да служи като неподвижен кофраж за средни и леки бетони в монолитна сграда. Освен това ФП се прилага широко и успешно за прегради, подове (под плочките) и тавани.
Може да се използва вместо такива материали като LSU, OSB3, DSP, GKL, шперплат.


Окачени акустични тавани

Фибролитните панели съчетават най-добрите свойства на дърво и на цимент. Благодарение на уникалните характеристики фибролитните панели отговарят на най-високите изисквания на архитектите и дизайнерите, които работят със звукопоглъщане и проектиране на различни видове помещения. Също така, фибролитните панели широко се използват в строителството. Независимо от областта на приложение, фибролитните панели стават най-добрият избор, когато е необходимо да се вземат предвид характеристиките на абсорбция на звука, идеята за проектиране и екологосъобразността.
Фибролитните панели, изработени от иглолистна дървесина и бял цимент, имат отлични параметри за абсорбиране на звука, както и повишени характеристики на издръжливост.

Плочи за стени

Приложение:
Спортни комплекси, стрелбища, офиси. Театри, кина, ресторанти, хотели, паркинг, звукозаписни
студия, жилищни помещения, вътрешни стени .
Състав: Иглолистна дървесина, бял цимент, течно стъкло .
Гама от цветовете:панели за стениДекоративни панели за стени

Фибролитните панели съчетават най-добрите свойства на дърво и на цимент. Благодарение на уникалните характеристики фибролитните панели отговарят на най-високите изисквания на архитектите и дизайнерите, които работят със звукопоглъщане и проектиране на различни видове помещения. Също така, фибролитните панели широко се използват в строителството. Независимо от областта на приложение, фибролитните панели стават най-добрият избор, когато е необходимо да се вземат предвид характеристиките на абсорбция на звука, идеята за проектиране и екологосъобразността. Фибролитните панели, изработени от иглолистна дървесина и бял цимент, имат отлични параметри за абсорбиране на звука, както и повишени характеристики на издръжливост. 

Плочи за стени

Приложение:
Спортни комплекси, стрелбища, офиси. Театри, кина, ресторанти, хотели, паркинг, звукозаписни
студия, жилищни помещения, вътрешни стени .
Състав: Иглолистна дървесина, бял цимент, течно стъкло .

Гама от цветовете: