Въпроси отговори

Какъв екологичен материал е най-добър за изолиране на сауна? Как ще се държи полиестерното влакно при нагряване до 80-90 градуса, ще се отделят ли вредните вещества, присъщи на полиестерните смоли?

За топлоизолация на стените на сауна препоръчваме: RosEcoMat Стена, RosEcoMat Кенаф или RosEcoMat  Вертикален.
Вредните вещества не се отделяются при нагряване.

Възможно ли е при вас поръчването на панели според размера нужен на клиента? Увеличава ли се цената (как)?

Ние произвеждаме панели според  размера поръчан от клиента. Цената може да се промени, всичко зависи от поръчания размер и обем на поръчката.

Бихте ли казали какъв е състав на топлоизолация от лен? Какво се използва като антиперен?

Топлоизолация RosEcoMat от ленено влакно съдържа 85% лен, 15% полиестерно влакно. Антипирените не се използват.

Каква дебелина на конопената изолация е необходима между подови греди на първия етаж ??? Имам предвид най-плътната (30). 150,200мм? Благодаря, поздрави. Има ли нужда от пароизолация от страна на топлото помещение?

Ако е за постоянно пребиваване, то 200 мм. Конопената изолация е устойчива на влага. Ако няма опасност от теч и овлажняване от страна на топлото помещение, тогава няма нужда от пароизолация. За максимална ефективна работа на топлоизолационния слой, той трябва да е в сухо състояние.

Как да си купя топлоизолация?

За да купете качественен и абсолютно безопасен за околната среда топлоизолационен материал от естествени суровини (лен и коноп), можете да се свържете с един от мениджърите на нашата компания. Опитният служител ще избере за вас най-оптималния вид и дебелина на изолацията, като вземе предвид вашите нужди и приложение на материала, ще изчисли необходимото количество и ще организира доставката до местоназначението. Също така можете да оставите заявка в сайта, като използвате формата за обратна връзка. 

Доставка само на територията на България или ще можете да доставете до Финландия?

Нашите клиенти могат да вземат материали директно от склад в София или да поръчат доставка, която извършваме на територията на България и страните от Европейския съюз. Посочете точния адрес на доставка и обема на закупения материал, нашите логистици ще направят изчисление на цената на услугата в най-кратки срокове и ще организират превоза. Нашите транспортни средства позволяват бързо и евтино да извършим доставката, независимо от количеството на закупения материал.

Възможно ли е да плащаме когато получаваме стоката или само по банков път?

Нашите клиенти могат да плащат за материали и доставка по няколко начина:

  • по банков път;
  •  в брой при разтоварване (при условие предплащане за доставка).